Mezun Grupları (YKS Hazırlık)
YYKS Hazırlığında Başarınızı Planlıyoruz!
Üniversiteye giden yolda, mezun gruplarımız için özel olarak tasarlanmış maksimum 8 kişilik sınıflarda masa başı eğitim modeliyle etkili bir hazırlık süreci sunuyoruz.
Haftanın 7 günü kesintisiz eğitim ve destekleyici sınavlarla, öğrencilerimizin gelişimini anlık olarak takip ediyor, eksiklerini tespit ederek hızlıca tamamlamalarına yardımcı oluyoruz. Her öğrenci için özel olarak hazırlanan bireysel ders programları, onların öğrenme stillerine ve akademik ihtiyaçlarına göre şekillendiriliyor.
Düzenli yapılan deneme sınavları ve analizleri, öğrencilerin performanslarını objektif bir şekilde değerlendirmemizi sağlarken, birebir etütlendirme programları ve ek soru çözüm saatleri ile eksikliklerini tamamlamalarına destek oluyoruz.
Bireysel rehberlik ve profesyonel koçluk görüşmeleri, öğrencilerin hedef belirleme süreçlerini yönetmelerine, motivasyonlarını artırmalarına ve zamanlarını en verimli şekilde kullanmalarına yardımcı oluyor.
Aile iş birliği bizim için önemli! Düzenli gerçekleştirilen bireysel ve toplu veli görüşmeleri ile öğrencilerimizin akademik süreci hakkında aileleri bilgilendiriyor, onların da bu sürece aktif katılımını sağlıyoruz.
Uzman psikolog desteğimiz kapsamında, sınav stresini yönetmeye yönelik atölye çalışmaları, ihtiyaca göre psikolojik testler ve hem öğrencilere hem de velilere yönelik bilgilendirici seminerler düzenliyoruz.
İster lise öğrencisi olun ister mezun grup içinde yer alın, başarıya giden bu yolda sizin için en uygun programı sunuyor, hedeflerinize birlikte yürüyoruz!
Program Özellikleri
- Maksimum 8 kişilik sınıflar
- Haftalık minimum 35 saat ders
- Yoğunlaştırılmış TYT ve AYT programı
- Haftalık deneme sınavları
- Sınav kaygısı yönetimi
- Tam günlük etüt imkanı
Başvuru
Programımıza kayıt olmak için bize ulaşın:
- 0552 583 1625
- info@simgevip.com
Bilgi ve Kayıt Formu
Mezun Grupları (YKS Hazırlık) programımız hakkında detaylı bilgi almak ve kayıt olmak için formu doldurun.